Webshops

Een paar miljard per jaar. Dat is wat er per jaar uitgegeven wordt aan online aankopen met Nederlandse bestemming. Welk deel hiervan is van jouw voorraad? Wij helpen jou graag om jouw producten online aan te bieden, en maximaal bereik te genereren.

Kom in contact

Een Woocommerce webshop

Onze webwinkels zijn gebaseerd op het bekende platform ‘Woocommerce’. Woocommerce is erg gemakkelijk in beheer, en bied tegelijkertijd enorm veel mogelijkheden. Binnen dit platform kunnen wij indien nodig ook maatwerk toepassen, waardoor het ten alle tijden geschikt is voor jouw productaanbod.

Productinformatie

Vaak zie je dat een product niet meer zo ‘standaard’ is, met slechts een prijs en foto. Voorzie je klanten van uitgebreide productinformatie om extra vertrouwen te winnen. Vul je al deze informatie goed in? Dan krijgt de klant jouw producten nóg makkelijker gevonden door middel van de beschikbare filters. Zorg dat je naast de eigenschappen ook een duidelijke productomschrijving hebt, en foto’s die een goed beeld geven van het product.

Functionaliteiten

De functiemogelijkheden voor jouw webshop zijn enorm. Binnen het standaardpakket is al veel mogelijk, zoals productvariaties, voorraadbeheer, koppelingen naar externe partners en nog véél meer. Maar ook productfilters voor jouw klanten, een geavanceerde zoekfunctie en slimme marketingtools behoren tot jouw beschikking. Is er toch iets wat je mist? Geen probleem! Onze Woocommerce experts kijken graag naar wat er mogelijk is.

Start met verkopen

Ben je benieuwd wat Appmatic voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat er allemaal mogelijk is.