Website optimalisatie

Een pagina die seconden lang moet laden, of slecht vindbaar in Google zijn 2 voorbeelden die funest kunnen zijn voor je site. Via Google vind je jouw nieuwe klanten. En ze eenmaal op je site zijn, wil je dat die snel is. Wij helpen je graag met de optimalisatie.

Kom in contact

Wacht jij graag tot een pagina laad?

Internetverbindingen worden alsmaar sneller en sneller. Maar dat moet ook, want ook websites worden groter en mensen hebben minder geduld. Afbeeldingen worden steeds scherper, en nieuwe technieken worden vaker toegepast. In sommige gevallen kan dat betekenen dat dit veel vraagt voor de laadtijd van een website. Door een website op de juiste manier op te bouwen, kan je deze laadtijd beperken. Maar ook een bestaande website kan worden geoptimaliseerd door bijvoorbeeld gebruik te maken van een CDN, of bestanden die geladen worden te verkleinen.

Gevonden in Google

Wanneer je een site live plaatst, wordt deze niet direct opgepakt door Google. Google volgt graag de ontwikkeling van jouw website, en op basis van enorm veel criteria wordt jouw positie binnen de zoekresultaten bepaald. Er is geen handboek met 100% garantie op de #1 plek. Echter, zijn er wel bepaalde handvatten om aan vast te houden zodat je resultaten verbeteren. Duidelijke pagina beschrijvingen, unieke content en een up-to-date website zijn enkele voorbeelden.