Websites

Een website is een vitaal orgaan binnen jouw organisatie. Zijn mensen op zoek naar jouw dienst of product? Of naar contactgegevens van jouw bedrijf? Dan zullen ze dit waarschijnlijk online gaan zoeken. Wij helpen je graag bij het opzetten en onderhouden van jouw website. Zodat jouw (potentiƫle) klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Kom in contact

Wat is de behoefte?

Wanneer wij een website bouwen, zijn er veel aspecten om rekening mee te houden tijdens de ontwikkeling. Enkele vraagstukken zouden kunnen zijn:

  • Wat is het doel van de website?
  • Welke doelgroep wil je aanspreken?
  • Welke functie heeft jouw website over 5 jaar?

Door diverse vragen te stellen kunnen wij jouw website vormen naar de behoefte van jouw klanten. Daarbij vinden wij het ook erg belangrijk om te kijken naar de toekomst, zodat wij nu al rekening kunnen houden met eventuele verdere uitbreiding van de site.

Visualisatie

Zodra duidelijk is wat precies de bedoeling is, gaan wij visueel inzichtelijk maken hoe de website eruit komt te zien. Deze versie van de website is niet ‘klikbaar’ maar geeft een duidelijk beeld van de uitstraling van de site. In deze ontwerpfase nemen wij uw huisstijl mee, zodat de site aansluit bij de presentatie van de rest van uw bedrijf.

Realisatie

Zodra het visuele plaatje is overeen gekomen, starten wij met de ontwikkeling van de site. Dit doen wij op een ‘testserver’ zodat uw huidige website online kan blijven staan. Pas als de nieuwe website helemaal klaar is en de juiste teksten op de juiste plek zijn geplaatst, vervangen wij de oude site met de nieuwe site. Op die manier blijft jouw bedrijf altijd bereikbaar voor jouw klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul hieronder jouw gegevens in. Na een introductiegesprek maken wij vrijblijvend een offerte voor u op.