Menu

Koppelingen

Berichten versturen kan iedereen, de meerwaarde zit hem in de diversiteit van koppelingen die wij met uw systemen kunnen leggen.

Koppel jouw systeem aan ons WhatsApp platform voor optimale prestaties

Koppel jouw systemen aan ons platform en sta op die manier nog dichter bij jouw (klant)relaties. Op basis van de acties die in jouw systemen plaatsvinden kunnen wij geautomatiseerde berichten inplannen. Bevestig een order via een persoonlijk WhatsApp bericht of vraag om aanvullende informatie die we automatisch weer wegschrijven naar jouw software.

Triggers

Aan de hand van acties binnen jouw software kunnen wij een berichtenreeks starten. Bijvoorbeeld het versturen van een verzendbevestiging na het invoeren van een track-en-trace nummer, of het vragen van aanvullende informatie na het verwerken van een schadeformulier.

Gegevens verrijken

Onze integraties werken 2 kanten op. Los van de triggers kunnen we ook data inschieten in jouw systemen. Zo kan je middels WhatsApp jouw relaties om extra gegevens vragen welke we dan automatisch koppelen binnen jouw (bijvoorbeeld) CRM systeem.

Maatwerk integratie

Elke integratie is anders. Welke integraties nodig zijn, is erg afhankelijk van de wensen. Wij denken hierbij graag met u mee en nemen de technische realisatie op ons zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Wij nemen contact op met jouw software leverancier en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos werkt.